Този сайт използва бисквитки. Продължавайки, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Mazda

Показване:
Подреждане по:
Snorkel Mazda Bravo 1992 - 1999 -9%

Snorkel Mazda Bravo 1992 - 1999

Качествен шнорхел за Mazda Bravo 1992 - 1999. Комплектът е пълен и включва: Snorkel Body, Safari Sno..

237лв. 215лв.
Шнорхел  Mazda BT50 -9%

Шнорхел Mazda BT50

Шнорхелите  Safari се разработват специално за всеки индивидуален модел на  популярните ав..

237лв. 215лв.

Шнорхел Mazda BT50 2006-2011 Ironman AirForce

 Полиетиленов Exxon Mobil LLPDE, световен лидерУстойчив на UV, при продължително ..

450лв.
Mazda
Шнорхелът е необходим при екстремно каране и преминаване през всякакъв вид инъче невъзможни водни препядствия и не само. e4x4.bg Ви предлага качествени шнорхели изработени от полиуретанов материал със специална формула.
Дебелина на стените на нашите шнорхели е 5 – 6 mm., която  осигурява  максимална устойчивост и която подобрява неговата издръжливост и издръжливостта при тежки условия на употреба: ултравиолетово лъчение, екстремни температури, възможни удари на клоните / препятствията. Вътрешните стени на шнорхела са гладки, за да се осигури максимална ефективност на въздушния поток към двигателя, също помага при разпределението на охладител и по-чист въздух към двигателя, като многократно ще удължите ресурса му и ще намалите разходите за въздушни филтри. Шнорхелите, които предлагаме, са изработени в зависимост от индивидуалните марки и модели превозни средства,  и ще прилепва плътно на автомобила ви.
Комплекта за шнорхели включва:корпуса и главата на шнорхела, планки, скоби, крепежни елементи, въздухопроводи и шаблон за монтаж.  Предлагаме шнорхел за Mazda BT-50 на най-добрите цени.